• Rode paprika gevuld met kabeljauw

Rode paprika gevuld met kabeljauw

Het is even wat werk, maar dan heb je ook een juweeltje van een Pintxo. Heerlijke gevulde paprika op toast overgoten met een sausje.

My Recipe

Ingredienten

  • 4 sneetjes brood
  • 7 rode paprika's
  • Olijfolie
  • Kuit
  • 1 aardappel
  • 120 gram ongezouten kabeljouw
  • kopje creme fresh
  • 3 teentjes knoflook

Bereidingswijze

  1. Zet een pan met olijfolie en twee teentjes knoflook op een laag vuur
  2. Zodra ze wat bruin zijn, van het vuur afhalen en in een bakje bewaren
  3. Verwarm in dezelfde pan de kabeljauw tot deze gaar is
  4. Kook de aardappel
  5. Prak de aardappel en meng deze met de creme fresh
  6. Voeg de ingredi├źnten samen
  7. Bereid nu de saus
  8. Bak op een laag vuur 1 teentje knoflook met een half glas olijfolie
  9. Verwijder het teentje knoflook en voeg de 4 paprika's toe
  10. Voeg tijdens het mengen de voormalige olijfolie beetje bij beetje aan de mix toe om deze lichter te maken
  11. Nu ben je klaar om de Pintxos te maken
  12. Vul de rode paprika met de kabeljauw mix
  13. Verhit tezamen met de saus
  14. Serveer op toast met veel saus
  15. Versier met kuit

Additional Info

No Comments